Responsive Layout

Powerful Layout with Responsive functionality that can be adapted to any screen size.

Powerful Performance

Optimized code that are completely customizable and deliver unmatched fast performance.

Japanskt spa stockholm dorcel

Japanskt spa stockholm dorcel Yasuragi är mer än bara ett spa. Det är en japansk oas bara 20 minuter från Stockholms innerstad. På Yasuragi stiger du in i en helt annan värld. En värld som  Saknas: dorcel. Metro RESOR tipsar om exotiska och storstads spa-hotell du måste besöka. Så tar du dig hit: SAS flyger direkt Stockholm-Hongkong, därefter Huvudstadens japanska spa har allt en hälsofil kan önska sig: Från den nyttiga  Saknas: dorcel. Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar suzannahkolbeck.com: dorcel. Yasuragi är ett japanskt spa och hotell med spabad, spabehandlingar och aktiviteter som yoga, do in och meditation. Läs mer och boka suzannahkolbeck.com: dorcel.

5 spa-drömmar som värmer i vinterkylan

Japanskt spa stockholm dorcel I badet följer du den japanska ritualen följt av en behandling med svenska eller asiatiska förtecken.

Själva spa-anläggningen har referenser från andalusiska katedraler och moskéer, japanskt spa stockholm dorcel. Hösten är här, ta dig tid att verkligen njuta av naturens prakt. Här omgärdas innergården, som utgörs av ett varmbad med vatten som håller grader, av huskroppar med ett kallbad, ett kolsyrebad och en ångbastu med salt. Alla rum har utsikt mot Stockholms skärgård. Det är fortfarande samma koncept, nu i en helt ny miljö med ännu fler möjligheter till avkoppling.

Yasuragi är mer än bara ett spa. Det är en japansk oas bara 20 minuter från Stockholms innerstad. På Yasuragi stiger du in i en helt annan värld. En värld som  Saknas: dorcel. Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar suzannahkolbeck.com: dorcel.

Yasuragi är ett japanskt spa och hotell med spabad, spabehandlingar och aktiviteter som yoga, do in och meditation. Läs mer och boka suzannahkolbeck.com: dorcel.

Yasuragi är ett japanskt spa och hotell med spabad, spabehandlingar och aktiviteter som yoga, do in och meditation. Läs mer och boka suzannahkolbeck.com: dorcel. Yasuragi har spapaket som passar alla.

Vi har alltid minst ett spännande spa erbjudande. Välj mellan dagspa & spa weekend med övernattning. Boka online!Saknas: dorcel. Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar suzannahkolbeck.com: dorcel.

Japanskt spa – Yasuragi Stockholm

Yasuragi är ett japanskt spa och hotell med spabad, spabehandlingar och aktiviteter som yoga, do in och meditation. Läs mer och boka suzannahkolbeck.com: dorcel.

Metro RESOR tipsar om exotiska och storstads spa-hotell du måste besöka. Så tar du dig hit: SAS flyger direkt Stockholm-Hongkong, därefter Huvudstadens japanska spa har allt en hälsofil kan önska sig: Från den nyttiga  Saknas: dorcel. Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar suzannahkolbeck.com: dorcel.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail