Responsive Layout

Powerful Layout with Responsive functionality that can be adapted to any screen size.

Powerful Performance

Optimized code that are completely customizable and deliver unmatched fast performance.

Buttplugg analplugg

Buttplugg analplugg Analplugg, även kallad buttplug, är en sexleksak som används för anal njutning. Analpluggar finns i många olika storlekar och som nybörjare är det lämpligt att. Köp buttplugs för både män och kvinnor. Dansk webshop med ett stort utbud av anala sexleksaker och andra sexleksaker. Vi levererar din buttplug i ett diskret. Buttplugg / analplugg i metall, silikon, glas. Stort sortiment. Låga priser. Hitta din favorit hos oss. Snabb & diskret leverans dagen efter. Fraktfritt. En uppblåsbar analplugg för varje älskare av anala lekar, tjej som kille!

Köp buttplugs för både män och kvinnor. Dansk webshop med ett stort utbud av anala sexleksaker och andra sexleksaker. Vi levererar din buttplug i ett diskret. Buttplugg / analplugg i metall, silikon, glas. Stort sortiment. Låga priser. Hitta din favorit hos oss. Snabb & diskret leverans dagen efter. Fraktfritt. Denna dong är till för dig som vet vad du vill ha och både gillar att ha något stort och grovt i dig..

Anal Egg XXL Buttplug - Lila. Riktigt stadig XXL plug för.

Produkt lagd i varukorg

Buttplugg analplugg Det är nog största problemet med allt analt.

Och att han inte har så mycket glidmedel. De flesta glidmedel kan användas i samband med denna produkt, som med alla leksaker tillverkade av PVC, dock rekommenderar vi vattenbaserat glid. Så utan glid blir resultatet bara att det är jävligt bökigt och ont att föra in den, men den kommer ändå ut i hettan.

Du kan aldrig använda friktion som metoden att hålla en buttplug på plats. Tror ingen kan vara så slapp i ändtarmsöppningen att en plugg spontant åker ut utan glidmedel. En liten buttplug däremot slinker lätt ut, eftersom det som håller kvar buttplugg analplugg buttplug på plats är din ringmuskel.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail