Responsive Layout

Powerful Layout with Responsive functionality that can be adapted to any screen size.

Powerful Performance

Optimized code that are completely customizable and deliver unmatched fast performance.

Fotmassage stockholm bastu stockholm

Fotmassage stockholm bastu stockholm Stockholm Spa & Hälsostudio, ditt privata SPA i Stockholm - Hos oss Stockholm Spa & Hälsostudio är ett litet och personligt SPA med privat jacuzzi och bastu, behandlingsrum, relaxlounge samt privat avslappningsrum med frukt och dryck. Tisdagar kl MediYoga - Core/bäckenbotten + mjukgörande bollmassage. Här har du ett spa perfekt för en företagsaktivitet, en möhippa och för skönhetsvård med avkoppling. Välkommen till Arnalids Spa i Birkastan. Nordiskt bad: Bada växelvis mellan bastu och 16° C pool. Badrock, tofflor och handdukar finns att låna. Ta med egna badkläder. Härliga Babor produkter finns. Spa- och wellnesscenter i Stockholm: Se omdömen och bilder för spa- och wellnesscenter i Stockholm, Sverige på TripAdvisor. Gamla Stan Thai Massage.

Nina Relax & Sauna

Fotmassage stockholm bastu stockholm Pålitlig kvalitet av EK den 13 January, Tycker att Ninas salong håller stilen mycket väl sedan starten och jag har gärna återkommit dit då jag får ett trevligt bemötande och mycket bra massage av sympatiska massöser, främst Pim, i en ren, varm och prydlig lokal med en rejäl och rymlig dusch.

Copyright All Rights Reserved ©. Börja året med en lyxig Spa-behandling. Under tiden den ena av er får sin behandling får den andra fortsätta njuta på spa-avdelningen och göra en ekologisk bodyscrub på sig själv från Maria Åkerberg. Annars hade det garanterat varit över på dryga 30 minuter. Missa inte att njuta av en årig nordisk bastutradition eller prova en äkta svensk klassisk massage.

Ubbe   50 kronor bättre?

Massage & Spa i Årsta Stockholm. Luta dig tillbaka och låt vår massageterapeut ta hand om dig! Aqua Spa. Aqua Spa har bastu och jacuzzi. Vi hyr även ut vår. Nordiskt bad: Bada växelvis mellan bastu och 16° C pool. Badrock, tofflor och handdukar finns att låna. Ta med egna badkläder. Härliga Babor produkter finns. Vi erbjuder även bastu med örter om så önskas.

Jo Nina's håller stilen fotfarande, välskött lokal och massage med god tidhållning, dvs man.

Massage & Spa i Årsta Stockholm. Luta dig tillbaka och låt vår massageterapeut ta hand om dig! Aqua Spa. Aqua Spa har bastu och jacuzzi. Vi hyr även ut vår. Stockholm Spa & Hälsostudio, ditt privata SPA i Stockholm - Hos oss Stockholm Spa & Hälsostudio är ett litet och personligt SPA med privat jacuzzi och bastu, behandlingsrum, relaxlounge samt privat avslappningsrum med frukt och dryck.

Tisdagar kl MediYoga - Core/bäckenbotten + mjukgörande bollmassage. Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan. Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan önska.

Boka en spaupplevelse i centrala Stockholm.

Här har du ett spa perfekt för en företagsaktivitet, en möhippa och för skönhetsvård med avkoppling. Välkommen till Arnalids Spa i Birkastan. Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan. Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan önska. Nordiskt bad: Bada växelvis mellan bastu och 16° C pool.

Badrock, tofflor och handdukar finns att låna. Ta med egna badkläder. Härliga Babor produkter finns.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail